26 Ekim 2011 Çarşamba

28 Ekim günlük fal oku


Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz. Finans konusunda doğru kararlar almalısınız.



28 ekim terazi burcu günlük burç yorumu

Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz.Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyor ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz.

28 ekim akrep burcu günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, partnerinizin her söylediği sözden olumsuz etkileniyorsunuz. Duygularınızı abarttığınız zaman, kendinize olan güven duygunuzu yitirebiliyorsunuz.

28 ekim yay burcu günlük burç yorumu

Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Bugün, Ay bilinçaltınızı yoğunlaştırabilir ve derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Keskin ve sezgisel düşüncelerinizin sizi rahatsız etmesi sonucu, hareketli bir gün yaşıyorsunuz.


Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız, duygularınızı saklamalı ve temkinli hareket etmelisiniz. Yakınlarınızın fikirleri önemli olacak.


Size en yakın kişilere öfkenizi yansıtarak, gerçek dostlarınızın kalplerini kırdığını fark etmemeniz mümkün değil. Bugün kardeşlerle ilgili iletişim problemleri gündeme gelebilir ve aile içinde bu konuların yorumu yapmanız gerekebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır.


Ay kombinasyon burcunuz Akrep’te ilerlerken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz.İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz. Olayları çok fazla irdeleyeceğiniz bir gün. Bazı konularda kendinize güvenmeyi artık öğrenmeli, fırsatları doğru değerlendirmelisiniz.


28 Ekim günlük burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder