30 Ekim 2011 Pazar

Behzat Ç sinema sevişme sahnesi

Dizide gibi filmde de tutkulu ve arızalı bir ilişki yaşayan çift, yatakta da gergin anlar yaşıyor. Savcı Esra’nın iç çamaşırını çıkaran ancak daha sonra sinirlenen Behzat Ç.’yi her zaman olduğu gibi savcı beraber olmaya ikna ediyor. Tardu’yu kızdıran soru Filmin galasında aynı zamanda Red Kit karakterini canlandıran Tardu Flordun, sevgilisinin Beşikçioğlu ile sevişme sahneleriyle ilgili soru üzerine fena halde öfkelenmiş ve “Bana böyle sorular sormayın” diyerek röportajı yarıda bırakmıştı.


Bir ankara polisiyesi behzat ç olarak dizi dünyasında gönlümüzde taht kuran komiser behzat şimdide beyaz perdede seni kalbime gömdüm filmi ile fırtınalar estiriyor. Behzat ç seni kalbime gömdüm filmindeki behzat ç ve uzun zaman dillerden düşmeyecek gibi.


Fenomen dizi “Behzat Ç.”nin merakla beklanan film versiyonu ““, dün 13+ yaş sınırı ve 245 kopya ile seyirciyle buluştu.

Serdar Akar imzalı Adam Film yapımı filmdeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nün sahibi olan Erdal Beşikçioğlu’nun filmde savcıyı canlandıran Canan Ergüder ile sevişme sahnesi de filmin ilgi çeken görüntüleri arasında…



behzat ç ve savcı esra sevişme sahnesi

Canan Ergüder ise Behzat Ç. ile Savcı Esra’nın sevişme sahnelerinin çok estetik olduğunu, Beşikçioğlu ile herkesin işini yaptığını söylemişti.


 Behzat Ç savcı esra sevişme sahnesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder