1 Kasım 2011 Salı

2 kasım günlük burç yorumları

En güncel ve en doğrul astroloji bilgilerinin yer aldığı sevgilerimle.net günlük burç yorumları kategorisinde 2 kasım günlük burç yorumları konusunu okumaktasınız.

2 kasım koç burcu yorumu

İş hayatına odaklı günler başlıyor. Son dönemde yaptıklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Başarılı ya da başarısız olduğunuzu daha rahat görebileceksiniz. Diğer yandan tamamlanması gereken konuların getirdiği sorumluluklar devam ediyor. Mesleki konularda yaşanan yenilenmeler sürerken, bazı engelleri aşmanız için zamana ihtiyacınız olacak.

yorumu

İş ve eğitim konuları hayatınıza bazı sorumluluklar getiriyor. Kendinizi geliştirebileceğiniz imkanları kullanarak ilerleyebilirsiniz. Zira destek görmeniz, yeni düşüncelerden yararlanmanız faydalı sonuçlar getirebilir. Kişisel gelişiminize yönelik değişimleri kabullenmeli, eğitim hayatınızı içine alan önemli açılımlara yakın durmalısınız.

2 kasım ikizler burcu yorumu

Duygusal konularda daha hassas ve huzursuz olabilirsiniz. Değişim içinde olduğunuz bu süreçte üzerinizdeki baskı artacaktır. Aynı zamanda maddi konularda daha tutarlı olmanız gerekiyor. Eşten kaynaklanan parasal krizler sizi yeterince huzursuz edecektir. Finansal anlaşmaların öne çıktığı bu dönem başkalarından destek görerek moral toplayabilirsiniz.

yorumu

Anlaşmalar ve ortaklıklar önem kazanmaya başlıyor. Yeni önerilerle önemli atılımların yapılabileceği şartlar bulabilirsiniz. Ancak daha sabırlı olmanız gerekiyor. Zira bu alanda bazı eksilerinizi görmeniz açısından olumlu bir gün. Yeni sorumlulukların devrede olduğu ortaklaşa konular üzerinde ciddi bir şekilde durmalı, duygularınızı kontrol etmelisiniz.

2 kasım aslan burcu yorumu

Daha sıkı çalışmak ve yeni sorumluluklar almak durumundasınız. Az laf çok iş sizi işte başarılı bir noktaya getirebilir. Zira işten yana şanslı olduğunuz bu dönem yeteneklerinizi kullanarak ilerleyebilirsiniz. Emek sarf etmeniz gereken detaylı konuları, hizmet etmeniz gereken gelişmeleri önemsemeniz gerekecek. Yakın çevre ile ilişkilerin olumlu ilerlediği bu günlerde moraliniz yükseliyor.2 kasım başak burcu yorumu

Daha iyimser ve dışadönüksünüz. Kendinizi geliştirmek konusunda pek çok yenilik yapacak, güvenle hareket edeceksiniz. Sizi yaratıcı konularda etkin kılan gelişmeler ise son derece olumlu sonuçlar getirebilir. Bu alanda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. Hayatın güzel yönlerini görmek, biraz gevşemek duygusal ilişkileriniz adına pozitif sonuçlar getirecektir.

yorumu

Tüm dikkatiniz ev hayatınız ve yerleşimle ilgili konulara yöneliyor. Zira üzerinizde baskı kuran bu alanda bazı endişeler yaşanabilir. Oysa ki biraz programlı ve sorumluluklu davranarak ilerleyebilirsiniz. Elinizdeki maddi kaynakları zorlayan etkiler ise sürüyor. Şimdilik beklemeli, özel hayatınızı etkileyen duygusal sorunlarınıza yoğunlaşmalısınız.

yorumu

Yakın çevrenizde önemli bir hareketlilik var. Kardeşlerle ilişkilerin getirdiği yeni sorumluluklar yanında, duygusal sorunlar öne çıkabilir. Ancak kendinizi canlı hissedeceğiniz kısa yolculuklara hazırlamalı, eğitimi içine alan gelişmelere yakın durmalısınız. Üzerinde durduğunuz bu çalışmalara konsantre olarak başarılı sonuçlar alabileceksiniz.

2 kasım yay burcu yorumu

Maddi konular, elinizdeki nakit kaynaklar hakkında olumlu bir dönem. Hiçbir şeyin kolay gelmeyeceği bilinci ile hareket etmeye başlıyorsunuz. Daha fazla çalışmanız gereken iş hayatı size yeni fırsatlar getirecektir. Zira ortak çalışmaların maddi anlamda karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bütçenizi sağlamlaştırmak konusunda kararlı davranmalısınız.

2 kasım oğlak burcu yorumu

Burcunuzda gezinen Ay size canlılık ve hareket ihtiyacı getiriyor. Pek çok konuda daha kararlı davranabiliyorsunuz. Yaratıcı olanaklar hayatınızı olumlu yönde etkilerken, kişiliğinizi güçlü biçimde ortaya koyacaksınız. Yeni başlangıçlarınıza odaklanmak konusunda ise destek göreceğiniz fırsatlar var. Ortaklıkların parasal yanı sizi zorlamaya ve dikkatli adım atmaya itecektir.

2 kasım kova burcu yorumu

Pek çok değişikliği ve belirsizliği aynı anda yaşamaya başlıyorsunuz. Ancak kendinizi yıpratabileceğiniz duygusal korkular öne çıkarken, dikkatli olmalısınız. Geçici olan bu durumu sabırlı karşılamalısınız. Yeni bir adım atmak yerine elinizdeki işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz. İş hayatında akıcı ve verimli ilerleyen konular üzerinde durmalısınız

2 kasım balık burcu yorumu

Sizin için son derece rahat bir gün olabilir. Ortaklaşa işlerin öne çıkması ile hareketli ve verimli zamanlar geçireceksiniz. Ancak önemli sorumluluklar sizi bağlayıcı yönde olacaktır. Başkalarının fikirlerinden de yararlanabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde yaşadığınız değişlikler ve geleceğe yönelik planlar ise sizi depresif kılmamalı. İyimser olmanız için sebepleriniz var.


2 kasım günlük burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder